Fotoalbum

Verslag reis 2017


 


OP REIS NAAR PAIRI DAIZA


 


Naar jaarlijkse gewoonte stonden we op zaterdag 8 juli klaar om op jaarlijke reis te vertrekken. We zagen onmiddellijk dat de weergoden ons gunstig waren.

Deze keer ging het richting Pairi Daiza. Daar aangekomen, kregen we na een grondige controle, toegang tot het park dat zijn naam als “mooiste dierenpark van europa” zeker niet gestolen heeft. In weelderige tuinen en een unieke architectuur en cultuur ontdek je meer dan 5.000 dieren.

De reuzenpanda's De witte tijger


Pairi Daiza laat u van het ene continent naar het andere reizen.

Dit te midden van de botanische, dierlijke, culturele en spirituele rijkdommen die gevonden werden op dit domein, dat bewoond werd door de cisterciënzer monniken van de abdij van Cambron.
 
De impressionante blik van de gorilla Pairi Daiza kan met trots de komst van de eerste Tasmaanse duivels in België aankondigen.


We werden voorzien van een lunchpakket dat we op de talrijke picknickplaatsen kon verorberen.

We hadden niet genoeg ogen om alles te zien want een dag is echt te weinig alles te bewonderen.

Ook de allerkleinsten die ons vergezelden hebben van de dag genoten, zelfs na een aangename maar vermoeiende dag vonden ze nog de moed om effen op het speelplein te vertoeven alvorens terug naar de bus te keren.

Na een aangename dag in Pairi Daiza reden we richting Ninove waar we in Restaurant De Kalvaar voor een driegangen menu opgewacht werden.

Rond 21u15 bracht onze chauffeur Marc ons veilig terug naar Leefdaal


Er staan nog geen foto's in het fotoalbum.